
سقف کاذب کناف مدرن
سقف کاذب کناف چیست؟
سقف های کاذب کناف ( سقف کاذب کناف مدرن ) نوعی از صفحات روکش دار گچی هستند که گاها با روکش های چوبی و .. نمای زیبایی به دیوار و سقف در دکوراسیون داخلی منزل می بخشند.
سقف ها و دیوارهای جداکننده (تیغه) کناف سازه های فلزی یکپارچه گالوانیزه هستند که صفحات روکش دار گچی و سیمانی بر روی آنها پیچ می شوند . درز بین صفحات با بتونه درزگیری پر شده و سطوح صاف به وجود آمده رنگ آمیزی می شوند .
این نوع دیوار در مقایسه با دیوارهای سنتی حدود ده تا پانزده برابر سبک تر است. لذا با کاهش بار مرده ساختمان ، تاثیر نیروی زلزله بر ساختمان کمتر می شود . در صورت تخریب ساختمان ، به علت سبکی سیستم کناف ، خطر جانی برای ساکنان به مقدار قابل ملاحظه ای کمتر خواهد بود .
مزایا و معایب
مزایا
– اقتصادی بودن
– نصب سریع و آسان: سقف کاذب کناف سرعت اجرایی بسیار بالایی داشته و قابلیت پوشش سطوح وسیع سقف را با حداقل زمان نصب، دارا میباشد (روش سنتی)
– دسترسی آسان به تاسیسات پشت
– سبک بودن: وزن زیرسازی سقف کاذب کناف بسیار کم بوده و پنلهای گچی آن نیز سبک میباشند.
– قابل برداشت بودن: امکان دسترسی آسان به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی در پشت سقف کاذب در صورتی که از دریچههای بازدید و یا سقف مشبک استفاده شده باشد مهیا میباشد.
– تغییر دکور در آینده: انعطافپذیری سقف کاذب کناف بسیار زیاد بوده و امکان ایجاد طرحهای مختلف معماری در آن مهیا میباشد.
– نصب چراغ روشنایی به صورت روکار و توکار
– سهولت تعمیرات و … .
معایب
– این نوع سقفها (سقف کاذب کناف مدرن) جهت اجرا نیاز به اکیپ آموزش دیده و حرفهای دارند و در صورت اجرا توسط اکیپهای متفرقه کیفیت کار به شدت کاهش مییابد و ایرادات زیادی در کار مشاهده میشود که در ادامه توضیح داده خواهد شد.
– جهت اجرای این نوع سقفها انواع اجزاء تشکیل دهنده و پنل در بازار موجود میباشد که در صورت استفاده از انواع نامرغوب و یا نامناسب برای محل اجرا، ایرادها و نواقصی در کار به وجود خواهد آمد.
دیوارهای کناف بعد از نصب، رنگ آمیزی می شوند و در این مرحله نیازی به ملات گچ و خاک نمی باشد. این موضوع نیز باعث صرفه جویی و بالا رفتن سرعت اجرای پروژه ها می شود. برای به دست آوردن سطحی کاملا یکنواخت، محل درزها با کمک نوار درزگیر بتونه می شود. نوار درزگیر موجب مسطح شدن محل درز و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار می شود. سطح پیچ ها هم که کمی پایین تر از سطح پانل ها هستند، با بتونه پوشانده می شود و سطح صافی در محل پیچ ها ایجاد می شود. بعد از اجرای دیوار، یک لایه ماستیک روی آن اجرا می شود که موجب بوجود آمدن سطحی یکنواخت برای رنگ آمیزی و کاهش جذب رنگ می شود. در نهایت با استفاده از دیوار کناف به راحتی سطحی کاملا صاف با دقت بالا و آماده برای رنگ آمیزی به دست می آید.
اجزای فلزی کناف
پروفیل های کناف با شکل دادن به ورق های فولادی گالوانیزه به روش سرد تولید می شوند. اجزای اصلی آن شامل استاد (سازه قائم) و رانر (سازه افقی) می باشد. در محل هایی که تاسیسات و لوله کشی ها وزن خود را به استاد ها انتقال می دهند، سازه ای تحت عنوان پشتیبان جهت تقویت استفاده می شود.
پیچ ها ، سازه درز انقطاع ، نوار درزگیر و ماستیک و… از دیگر اجزای دیوار کناف می باشد.
مدل های سقف کاذب کناف
حتما تا به حال طرح های کناف بسیاری در سقف واحد های مسکونی و تجاری مختلف توجه شما را به زیبایی خود جلب کرده است، و در سوی مقابل ممکن است از برخی از کج سلیقگی ها در طراحی و اجرای مدل های کناف رنج برده باشید.
ایجاد سقف کاذب با استفاده از کناف هر روز محبوبیت بیشتری می یابد و در نتیجه نیاز به طرح های متفاوت و مدرن تر باعث ایجاد ایده های جدید و بکر در طراحی سقف کاذب کناف می شود. باید بدانیم که طرح ها و نورپردازی های به کار رفته در سقف کناف باید هارمونی مناسبی با معماری دیوارها، ارتفاع سقف و حتی شرایط جغرافیایی منطقه داشته باشد.