دیوارپوش

سقف کاذب کناف - دیوارپوش ، دیوارپوش آذران ، دیوارپوش سه بعدی

نویسنده : borhani 2018/07/08 تعداد نظرات : 0
سقف کاذب کناف

سقف کاذب کناف

امروزه با پیشرفت ها و نوآوری های جدید در عرصه معماری و ساختمان سازی هر روزه شاهد جایگزینی مصالح جدید با مصالح سنتی می باشیم.استفاده از سقف کاذب کناف هم نمونه ای از این جایگزینی می باشد.

سقف کاذب کناف

در واقع کناف یک نوع روکش گچی می باشد. بدین صورت که از یک سری سازه های فلزی برای قرار گیری صفحات گچی برروی این سازه و پیچ شدن آن کمک گرفته می شود. سپس درز بین صفحات را با بتونه پر میکنند و بعد از ایجاد صفحات صاف آن هارا رنک می کنند تا شکل یکدستی به وجود بیاید.

جزئیات سقف کاذب کناف

کناف انواع مختلفی دارد و تنها در سقف می تواند کاربرد نداشته باشد. مثلا از کناف می توان در انواع دیوار های جداکننده، دکوراتیو یا پوششی و غیره نیز  استفاده کرد. استفاده از محصول کناف در ساختمان سازی به لحاظ صرفه جویی در زمینه انرژی می تواند مورد توجه بسیاری از مجریان در امر ساختمان سازی باشد.

بدلیل استفاده آسان و سریع از سقف کناف کاربرد آن فراوان است مثلا شما به راحتی می توانید در این سقف های گچی انواع مدل های خطوط مورب و کج ایجاد نمایید و اواع مدل های مدرن و جدیدی را با استفاده از کناف ایجاد نمایید.

استفاده از کناف در بسیاری موارد کاربرد فراوان دارد. از کناف می توان برای پوشش تاسیسات عبوری در سقف و یا اجرای نور مخفی در سالن ها برای ایجاد زیبایی در اماکن تجاری،‌مسکونی و یا اداری استفاده کرد.

سقف کاذب کناف

بدلیل ویژگی های قابل توجهی که این نوع از سازه در معماری دارد،‌از این سازه برای مکان هایی که مرطوب هستند و ممکن است رطوبت ایجاد شود مانند سرویس های بهداشتی استفاده می شود و همچنین بدلیل مقاوت بالایی که دارد و می تواند در بعضی موارد ضد حریق هم باشند به عنوان پوشش برای سازه در نظر گرفته می شود.

به لحاظ قیمت و اقتصادی بودن سقف کاذب کناف می تواند بهترین گزینه باشد.

این نوع سقف ها بسیار سبک بوده و هم از زیر سازهای سبک بهره می برد و هم پنل های گچی آن بسیار سبک است بنابراین از وزن زیادی بهره نمی برد.

استفاده از سقف های کاذب کناف کار را برای کارمندان تعمیرات هم ساده کرده است چراکه اگر سقف مشبک استفاده شده باشد این اجازه را به کارمندان تعمیرات می دهد که به بخش های مکانیکی و الکتیریکی در پشت سقف های کاذب دسترسی داشته باشد. در نتیجه دیگر  لازم نیست نگران زیبا سازی ساختمان خود باشید و لطمه ای به دیوار ها و سقف شما وارد نمی شود.

سقف کاذب کناف

اگر فکر می کنید نیاز به سازه ای دارید که بتوانید آن را پس از مدت زمانی تغییر دهید استفاده از سقف کاذب کناف می تواند مفید باشد چراکه این نوع سقف ها بدلیل انعطاف بالایی که دارند می توان طرح های معماری مختلفی را پس ازمدتی رو آن ها پیاده کرد. همچنین برای زیبایی بیشتر به محیط خود می توانید از سیستم روشنایی به صورت توکار یا روکار نیز استفاده نمایید.

سقف کناف می تواند بدون استفاده از سازه های فلزی هم به کار برده شود. در این صورت می توانید بعد از استفاده از چسب پرلفیکس برای قرار گیری این سازه روی دیواره های سنتی، از فضای خالی به وجود آمده هم به عنوان عایق یا کارهای تاسیساتی نیز استفاده نمایید.

انواع سقف کاذب کناف

به طور کلی پنل های گچی که به صورت کناف می باشند انواع مختلف دارند:

پنل گچی ساده یا معمولی:

بیشترین استفاه از این نوع کناف ها که RG هم معروف هستند برای محیط هایی که احتمال حریق ندارند استفاده می شود و یا محیط ها و سقف های کناف خشک کاربرد دارد. این پنل ها دارای روکش های کرم رنگ می باشند که در پشت آن ها با نوار آبی رنگی کلمه ی knauf چاپ شده است.

پنل گچی مقاوم در برابر رطوبت:

این نوع از پنل های گچی کناف برای محیط هایی که دارای نم و رطوبت می باشند استفاده می شود. بیشتر مکان ها مثل سرویس های بهداشتی و یا در آشپزخانه ها از این نوع استفاده می شود. که با نام مخفف MR شناخته می شود. این نوع سازه از گچ هایی استفاده کرده است که مواد درون آن با موادی که در برابر رطوبت مقاوم هستند ترکیب شده و دارای یک کاغذ سبز رنگ می باشند که در پشت این صفحات با نوار آبی رنگ نام knauf چاپ شده است.

پنل گچی مقاوم در برابر حریق و رطوبت:

این پنل های گچی بانم مخفف FM، بدلیل آنکه مواد مقاوم در برابر رطوبت دارند و در گچ آن از مواد الیاف شیشه بکار رفته است می توانند در برابر آتش سوزی و یا نم و رطوبت مقاومت بسیاری داشته باشند .

روکش این نوع از پنل ها به رنگ سبز می باشند و در پشت آن واژه knauf به رنگ قرمز چاپ شده است.

 

درباره نویسنده

محصولات