گالری مهرازان
گالری مهرازان
وب سایت گالری مهرازان دکور به علت بازدید بیش از حد شما مشتریان گرامی به صورت مجزا و کاملا حرفه ای در حال ساخت میباشد تا شما مشتریان عزیز برای رفاه بیشتر بتوانید تمامی محصولات ما را به صورت کد شده در کنار هر تصویر مشاهده نمایید .
زمینه فعالیت و گالری های مادر طراحی دکوراسیون داخلی، شامل : دیوارپوش-سقف کاذب – پارکت – کفپوش – کاغذ دیواری – پارتیشن – محصولا آذران – پی وی سی – PVC – MDF – کابینت – کمد دیواری – کتابخانه MDF – پرده و کرکره – مبلمان اداری – میزهای اداری – پرده زبرا – MDF براق – قرنیز – پارکت معرق کاری – اپوکسی –
Showing 1–16 of 72 results
سقف کاذب تایل سفید براق
سقف کاذب تایل سفید براق
در دنیای امروز تحولات زیادی در صنعت ساختمان و دکوراسیون داخلی ساختمان بوجود آمده است، یکی از این تحولات سقف کاذب تایل سفید براق می باشد. شاید برخی از افراد با معنا و مفهوم سقف کاذب به خوبی آشنا نباشند در ادامه به توصیحات مختصری درباره سقف کاذب خواهیم پرداخت.
سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب به سقفی می گویند که در سطحی پایین تر از سطح سقف اصلی قرار میگیرد و از داخل بنا قابل مشاهده می باشد .امروزه با پیشرفت صنایع و پتروشیمی، استفاده از مصالح ساختمانی جدید از قبیل سقف های کاذب pvc، سقف های کاذب کناف، سقف های کاذب آی گلس، دیوارپوش ها، کف پوش ها و … مورد توجه ویژه مهندسان و سازندگان قرار گرفته است.
جنس سقف کاذب می تواند از گچ، چوب، مواد معدنی، پی وی سی، آلومینیوم و …. باشد.
کفپوش آپوکسی
کفپوش اپوکسی از نوعی پلیمر میباشد و در ساخت انواع رنگ ها با خواص ویژه کاربرد زیادی دارد . این نوع از رزین در جهت ضد آب نمودن سطوح ، تهیه انواع چسب ، ابزار سازی ، صنایع الکترونیک، صنعت ساختمان ، هوا و فضا و … مورد استفاده قرار می گیرد .
کفپوش اپوکسی دقیقا چیه ؟
کفپوش اپوکسی بر پایه رزین اپوکسی و هاردنر پلی آمین بوده و صد در صد جامد می باشد. این پوشش با داشتن چسبندگی بسیار بالا به سطح بتنی و فلزی و همچنین سیستم هایی نظیر کفپوش اپوکسی و پلی یورتان، مقاومت شیمیایی بسیار بالا در مقابل آب ، مواد شیمیایی، روغن ها، اسیدها، قلیاها و حلال ها و … برای پوشش دهی کف بتنی و سالن ها بسیار مناسب می باشد. سازگاری آن با شرایط مختلف آب و هوایی و حساسیت پایین آن به شرایط محیطی و قابلیت اعمال آسان آن کاربرد این پوشش را بسیار گسترده می کند.
- کفپوش های ترافیکی اپوکسی که در ضخامت های متفاوت بر اساس نوع و میزان تردد قابل اجرا خواهند بود .
- کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک بر روی شبکه ای مسی در کف اجرا شده ٬ میزان رسانایی را افزایش می دهد . از کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک در محل سرورها ٬ سالن های تولید و مونتاژ قطعات الکترونیک و … استفاده می شود .
کفپوش پی وی سی
کفپوش PVC از جنس PVC و یا پلاستیک می باشد. از مهم ترین ویژگی های این نوع کفپوش به راحتی پا برهنه رفتن روی آن به شمار می رود. و همچنین از حائز اهمیت ترین مزایای کفپوش PVC قابلیت شستشوی آن می باشد. از همین رو، کفپوش های PVC مناسب فضاهای تجاری و اداری است که به طور مداوم نیازمند شستشو هستند. کفپوش پی وی سی یکی از زیر مجموعه های خانواده کفپوش میباشد که دارای انواع مختلفی هست.از کفپوش پی وی سی برای پوشیدن کف واحد های آپارتمانی یا خانه های ویلایی استفاده میشود که برای زیبایی بیشتر شما میتوانید طرح های سه بعدی آن را انتخاب کنید.
کفپوشهای پی وی سی PVC معمولا در آشپزخانه ها بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند و رنگ بندی مختلفی دارند که با توجه به رنگ کابینت و دکوراسیون داخلی مثل کابینت، اپن آشپزخانه، و متناسب با شرایط حتی با اجزای کوچک مثل دستگیره کابینت ها سِت و انتخاب می شوند.
کفپوش pvc
این نوع کفپوش به دلیل تقاضای بالا ، اکثرا با طرح چوب مشابه پارکت تولید و به بازار عرضه می شود. به منظور افزایش استحکام مکانیکی و دوام این محصول معمولا لایه ای محافظ در دو نوع ساده و آجدار بر روی آن قرار می دهند . نوع آجدار این لایه دارای برجستگی ریز در سطح دکوراتیو آن می باشد تا از سرخردن و جابجایی اجسام بر روی آن جلوگیری نماید . از طرف دیگر طرح های کفپوش PVC می توان به انواع طرح برجسته ، طرح گرانیت و … اشاره نمود.
کفپوش پی وی سی یا کفپوش pvc به معنای پلی وینیلی کلراید می باشد. مخفف ابتدایی “پلی” از موارد کاربردی در صنعت پتروشیمی میباشد که یکی از مشتقات اصلی آن پلیمر است. از موارد پر استفاده کفپوش pvc همانطور که از نامش پیداست برای پوشیدن کف آپارتمان ها یا خانه های قدیمی میباشد. کفپوش پی وی سی یکی از پرکاربردترین تزئینات برای کف واحد ها میباشد که امروزه در انواع مختلفی از برندها توزیع میگردد.
.طرح های جذاب و متنوع، اندازه و سایزهای مختلف اعم از تایل پی وی سی 60 در 60 مطابق با سلیقه مشتریان گرامی ، یکی دیگر از ویژگی هایی است که نیت برای خرید را نسبت به سایر کفپوش های وارداتی راحت تر می کند و باعث میشود شما با فکر راحت تری افکار و ایده آل های خود را به مرحله اجرا بگذارید.
پارکت اپشک
پارکت اپشک
پارکت نوعی کفپوش است پارکت برای پوشاندن سطح زمین و از جنس چوب می باشد. یکی از عیب هایی که می توان برای پارکت ها ( پارکت اپشک ) عنوان کرد این است که پارکت ها نسبت به رطوبت حساس می باشند و رطوبت می تواند ایجاد تورم و برامدگی در سطح پارکت داشته باشد.
یکی از زیباترین و چشم نواز ترین بخش های خانه کف ( پارکت اپشک ) آن می باشد. اگه دقت کرده باشین در خانه های قدیمی که نیاز به بازسازی هم دارند از موزاییک استفاده میشد که برای زیباسازی آن مالک خانه از موکت برای پوشیدن کف خانه استفاده میکرد. اما با گذر زمان و مدرن شدن خانه ها و آپارتمان ها، امروزه از سنگ یا سرامیک و پارکت استفاده میشود.
قیمت تمام شده برای پارکت می تواند به نسبت گران باشد و به لحاظ اقتصادی مناسب نباشد ولی این خود می تواند بسته به نوع چوبی که در پارکت استفاده شده است باشد.
دیوارپوش ام دی اف
دیوارپوش ام دی اف
یکی از پرکاربرد ترین دیوارپوش ها، دیوارپوش ام دی اف می باشد که بسته به شرایط با ضخامت های 16میلیمتر ، 8 میلیمتر و 3 میلیمتر مورد استفاده قرار میگیرند . ام دی اف هم به عنوان فینیشینگ و متریال نهایی و هم به عنوان متریال زیر کاری بسیار پرکاربرد است.
در واقع امدیاف یک ماده مرکب چوبی با جرم حجمی بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب ( به طور متوسط 750 کیلوگرم بر متر مکعب) محسوب میشود که از مواد مختلفی میتواند تهیه گردد. در جهان بیشتر MDF ها بر پایه چوب و از چوبهای نرم مثل درخت کاج تهیه میشوند.
اساس ترکیب MDF چوب و رزین است که تحت فشار و حرارت قرار گرفته و با افزایش استحکام، مقاومت در برابر آتش و نفوذ ناپذیری، خواص بهتری نسبت به چوب نرم خوا هد داشت. همچنین قابلیت ماشین کاری بالایی نیز دارد که قبل از این تنها چوبهای سخت قابلیت کارهای مکانیکی و ماشین کاری را دارا بودند. MDF ها به طور معمول دارای ضخامتی از ۳ تا ۴۰ میلیمتر میباشند.
دیوارپوش بدون درز
دیوارپوش بدون درز
یکی از کارهای بزرگ در صنعت دیوار پوش های pvc، پا به عرصه گذاشتن دیوارپوش بدون درز است. از این رو یکی از المان های مهم زیبایی در دکوراسیون داخلی می باشند و در زیبایی منزلتان بسیار تاثیرگذار می باشند و همچنین با دارا بودن طرح ها و رنگ های بسیار متنوعی افراد بسیاری را به خود جذب می کنند.
مزایای دیوارپوش بدون درز
این دیوار پوش های بدون درز دارای مزایای از قبیل عایق رطوبت و ضد باکتری و عایق حرارت و دارای استاندارد ویژه می باشند. دیوارپوش ها هم برای فضای داخلی ساختمان مورد استفاده می گیرند و هم در فضای خارجی ساختمان که بنا به کاربرد آن نوع و جنس آن انتخاب می شود.
دیوارپوش یک تکه
دیوارپوش یک تکه
یکی از کارهای بزرگ در صنعت دیوار پوش های pvc، پا به عرصه گذاشتن دیوار پوش های یک تکه و دیوارپوش بدون درز است. که با دارای طرح ها و رنگ های بسیار متنوعی میباشد. این دیوار پوش ها دارای مزایای از قبیل عایق رطوبت و ضد باکتری و عایق حرارت و دارای استاندارد ویژه میباشند.
دیوارپوش ها دارای ۲ نوع : ام دی اف (Mdf) و پی وی سی (pvc) هستند برای دیوارهایی که نم و رطوبت دارند بهتر است از دیوارپوش های پی وی سی استفاده شود زیرا ام دی اف در اثر نفوذ آب باد می کند، اما از نظر عایق بودن اگر قصد داریم که دیوارپوشمان علاوه بر نمای زیبا، نقش عایق را نیز داشته باشد بهتر است از دیوارپوش ام دی اف استفاده کنیم؛ حتی این امکان نیز فراهم است که قبل از نصب دیوارپوش، یک لایه فوم، زیر آن نصب شود تا بتواند بخوبی نقش عایق صدا و سرما را داشته باشد.
دیوارپوش چوبی
دیوارپوش چوبی
دیوارپوش چوبی در واقع تخته های پهن یا باریک چوب در رنگ های روشن، تیره خاکستری و… هستند که می توان آن ها را در کنار هم به صورت افقی یا عمودی روی یک دیوار نصب کرد و جلوه ی متفاوتی به فضای دیوار خود بخشید.
این نوع از دیوارپوش ها که در آن از چوب استفاده میشود به دیوارپوش های چوبی معروف اند چرا که در آنها چوب بکار گرفته میشود.استفاده از چوب در دیوارپوش ها دارای قدمتی قدیمی به اندازه کلبه های چوبی را دارا میباشد. چوب ها رنگ و روح تازه ای را به فضا بخشیده و نیز سبب ایجاد حس ارامش و دلگرمی میباشند. نکته ی قابل توجه این هست که در حال حاضر به دلیل گران بودن هزینه ها و نیز محافظت کردن از طبیعت چوبهای مصنوعی همچون MDF , HDF و… و نیز دیوار پوش های P.V.C با روکش های طبیعی یا مصنوعی نیز کاربرد بالایی را دارا میباشند. دیوارپوش های P.V.C نیز عایق صوت و دما بوده و در برابر ضربه استحکام داشته و نیز به سهولت و بدون نیاز به زیرسازی اساسی قابلیت نصب و اجرا را دارا میباشد.
دیوارپوش تاپشیت
دیوارپوش تاپشیت
ورق های دیوارپوش پی وی سی (PVC) سخت دیوارپوش تاپشیت با تغییری بسیار جدید در صنعت دیوار پوش و با طرح های متنوع سنگ، چوب و کاغذ های دیواری به صورت مات و براق تولید می شود.
این پانل ها بهترین راه حل برای نازک کاری مکان های مسکونی، اداری و تجاری، هتل ها، شناور ها، درمانی و بهداشتی و … است و قابلیت نصب روی دیوارهای هـموار و ناهـموار را دارد. دیوارپوش های تاپشیت با داشتن طرح ها و رنگ های متنوع و عمر مفید بسیار بالا نیاز به صرف هزینه برای تعمیرات و بازسازی دکوراسیون داخلی را از بین می برد.
دیوارپوش کامپوزیت
دیوارپوش کامپوزیت
یکی از جدیدترین نماهایی که امروزه در صنعت ساختمان سازی از آن استفاده می شود، نمای دیوارپوش کامپوزیت است که به دلیل زیبایی چشمگیری که در نمای ساختمان ایجاد می کند، پر طرفدار ترین متریالی است که برای نما استفاده می شود. کامپوزیت نوعی دیوارپوش از جنس رزین و با طرح های انواع سنگ های طبیعی در ابعاد 1.3 متر در 2.8 متر به صورت ورقه ای می باشد که بعد از مراحل نصب با رنگ پاششی تبدیل به سنگهای طبیعی میشود.
زیر سازی نمای کامپوزیت
در اجرای نمای کامپوزیت نیاز به زیر سازی بوده و به صورت معمول هم زیر سازی انجام شده از جنس آهن می باشد. در واقع قوطی های آهن به صورت عمود بر راستای ورق های کامپوزیت اجرا می شود و در نهایت ورق های کامپوزیت را بر روی آنها پیچ می کنند.
دیوارپوش سه بعدی
دیوارپوش سه بعدی
از این نوع دیوارپوش های تزئینی و سه بعدی برای دیوار سالن های پذیرایی، دیوار رستوران، دیوارهای اداری یا فضاهای دیگر به صورت دکوری یا همان دکوراتیو استفاده می شود که در کل نما یک تفاوت خاصی با دیوارهای دیگر فضا دارد و در دکوراسیون داخلی بسیار موثر است.
شما میتوانید با استفاده از این نوع دیوارپوش در دکوراسیون داخلی محیط مد نظرتان چهره ای کاملا متفاوت و شیک را به فضای خود ببخشید. دیوارپوش سه بعدی به دلیل برجسته بودن خود میتواند فضایی خاص را برای شما بوجود آورد .
دیوارپوش های سه بعدی که به عنوان پوششی برجسته و 3D برای دیوارهای داخلی کاربرد دارد محصول جدیدی از دسته دیوارپوش هاست که برای دیوارهای داخلی منازل ، ادارات ، فروشگاه هاو …
منحصر به فرد و متفاوت طراحی شده است.
سقف کاذب کشسان
سقف کشسان یک فناوری جدید در رده پوشش های داخلی ساختمان است که اولین بار توسط شرکت باریسول ابداع و تجاری گردید به شکلی که هم اکنون در اکثر کشورهای دنیا از جمله ایران به عنوان یک راهکار بسیار عالی، توجیه پذیر و اقتصادی برای پوشش های داخلی ساختمان به کار می رود. این نوع پوشش داخلی به لحاظ ویژگی های خاصی که دارد از یک بخش یا ماده تکمیل کننده ساختمان به بخشی از چیدمان طراحان داخلی تبدیل گردید.
سقف های کشسان در هر ابعاد و مساحت می توند نصب شود. این مزیت برجسته در سقف کشسان از این جهت حائز اهمیت است که این نوع سقف تنها از طریق محیط نصب می شود بنابراین به سادگی و خوبی می تواند هر نوع تاسیسات را در پشت خود پنهان کند بدون این که نیاز باشد نگهدارنده خاصی در سقف برای آن تعبیه گردد.
اجرا و نصب انواع سقف کاذب از جمله سقف کاذب کشسان با نظارت مدیر فنی با تجربه و همچنین تیم تخصصی در سریع ترین زمان با بالاترین کیفیت.
دیوارپوش تو پر پلی استایرن
دیوارپوش تو پر پلی استایرن از جنس پلاستیک فشرده است که برای فضاهای داخلی و هم چنین خارجی مورد استفاده است.دیوارپوش های توپر پلی استایرن پلی فریم آذران پلاستک و رنگ های مختلف و متنوع به عنوان پوشش دیوارهای نماهای داخلی به کار میرود.
محصول جدیدی از دسته دیوارپوش هاست که برای دیوارهای داخلی منازل ، ادارات ، فروشگاه هاو … جهت ایجاد فضایی زیبا ، منحصر به فرد و متفاوت طراحی شده است.
دیوار پوش ها انواع متفاوتی دارند که هر کدام بسته به نوع کاربری شما میتواند مورد استفاده قرار گیرد. دیوار پوش هایی که امروزه بسیار پرطرفدار و پر فروش هستند، دیوار پوش پی وی سی، دیوار پوش ام دی اف و دیوار پوش پلی استایرن و کناف و سه بعدی و دیوارپوش تاپکو و …میباشد
جاکفشی دیواری
جاکفشی دیواری را چه برای مکان عمومی بخواهید چه برای مصرف شخصی، آنها با قیمت بسیار معقولی که دارند به ایمنی و تمیزی کفش هایمان کمک می کنند و علاوه بر آنها خود می توانند به عنوان وسیله دکوری زیبا در محیط خودنمایی کنند. جاکفشی دیواری به دلیل معلق بودن در هوا برای فضاهای کوچک بسیار مناسب هستند و محیط را بزرگتر جلوه می دهند. اولویت اول در خرید جاکفشی میزان اندازه آن است که باید با توجه به فضایی که دارید سنجیده شود. اگر فضای بزرگتری دارید انتخاب جاکفشی های ایستاده و بلند گزینه مناسبی هستند و به دکوراسیون فضای بزرگ، بیشتر هماهنگ می شوند.
جاکفشی معمولا در راهروی خانه قرار می گیرد البته در خانه های آپارتمانی یک جاکفشی هم در بیرون درب آپارتمان گذاشته می شود تا کفش های روزمره و دم پایی ها درون آن قرار بگیرد. از آنجایی که راهرو اکثر آپارتمان ها باریک است نیاز به جاکفشی کم جا اهمیت بالایی پیدا می کند.
پروژه اجرایی سقف کاذب
سقف های کاذب یکپارچه کناف ساختارهای سبکی هستند که به واسطه تولید صنعتی، دارای مشخصات فنی استاندارد بوده و جایگزین بسیار مناسبی برای سقف های کاذب غیر استاندارد ساخته شده با رابیتس و گچ می باشند. جهت اجرای سقف عمدتا زیرسازی مناسب برای متصل نمودن سقف سازه ای به سقف کاذب را بوسیله آویز انجام می دهند. این آویز با در نظر گرفتن وزن سقف کاذب از مصالح متفاوت و با ضخامت های مختلف، اجرا می گردد.
سپس سازه سقف کاذب به آویزها متصل شده و پوشش روی آن با توجه به جزئیات و روش اجرا، به سازه وصل می شود. درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه و بدون درز حاصل می شود که دارای قابلیت رنگ آمیزی (بلافاصله پس از خشک شدن بتونه و اجرای ماستیک) می باشد. فضای خالی پشت سقف کاذب، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و دسترسی به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی را میسر می سازد.